Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Οι καμουφλαρισμένοι ρουφιάνοι θέλουν τσάκισμα

Παρόλο που το παρόν blog έχει συγκεκριμένα ταξικά χαρακτηριστικά και προλεταριακό ''ύφος'', ας το πούμε έτσι,δεν μπορούμε να προσπεράσουμε συγκεκριμένα γεγονότα που μαθαίνουμε ή που τυχαία πέφτουν στην αντίληψή μας.
Ένα από αυτά είναι πως τα πλέον αφεντικά του περιβόητου σταθμού ''Atlantis fm'' ξέρουν να κρύβουν καλά το φασιστικό τους πρόσωπο πίσω από το σήμα του σταθμού.
Όχι πως η αντίληψή μας είναι πως  όπου χρησιμοποιείται το ''αλφάδι'' εκπροσωπεί και κάτι το επαναστατικό, αλλά με δεδομένο τον κοινωνικό εκφασισμό που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, είναι τουλάχιστον προκλητικό ένας σταθμός που έχει από το 91 νεολαίους ακροατές με ακούσματα που έχουν ''πολιτικά'' χαρακτηριστικά, πολλές φορές με αντιφασιστικό και αντικρατικό χαρακτήρα, να προωθεί τον φασιστικό λόγο και να υπερασπίζεται ανοιχτά την νεοναζιστική οργάνωση.
Ο σταθμάρχης Χάνδακας Μιχάλης που έχει περάσει και από το ΛΑ.Ο.Σ, τώρα επιλέγει το στρατόπεδο της χρυσής αυγής βγάζοντας τις απόψεις του ανοιχτά στο site του σταθμού.
Μας δείχνει βέβαια και το ανθρωπιστικό του πρόσωπο, αφού σε διαφήμιση του σταθμού προσφέρει θέσεις εργασίας σε ΕΛΛΗΝΕΣ εργάτες!!
Το μέρος που στεγάζεται ο atlantis είναι δίπλα στα γραφεία της Χ.Α στον Πειραιά και φυσικά ο φασίστας Χάνδακας δεν χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται συχνά πυκνά με τους νεοφασίστες.
 Να μην αφήσουμε τον φασισμό, απροκάλυπτο ή καμουφλαρισμένο να υπάρχει σε οτιδήποτε γύρω μας.
Να τσακίσουμε την βιτρίνα του φασισμού και αυτούς που επιλέγουν το στρατόπεδο των δοσίλογων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου