Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Να απονεκρώσουμε τα ξεπουλημένα συνδικάτα. Να τσακίσουμε κράτος - αφεντικά - φασίστες

Στο απολυταρχικό καθεστώς που δείχνει τα δόντια του θέλοντας να τρομάξει τους εν δυνάμει εξεγερμένους, που δαγκώνει με σκοπό να κόψει κάθε τι επαναστατικό, πρέπει η τάξη των καταπιεσμένων να γίνει γροθιά που θα του σπάσει τα σαγόνια.
Είναι οι επιθέσεις στις καταλήψεις και τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους.
Είναι η επίταξη των εργαζομένων στο μετρό και οι διμοιρίες ΜΑΤ που σπάνε την πύλη στο αμαξοστάσιο των σεπολίων.
Είναι τα ειδικά δικαστήρια που στήνονται εις βάρος αγωνιστών.
Είναι η δολοφονία του μετανάστη μικροπωλητή Μπαμπακάρ Ντιάε στην προσπάθεια του να διαφύγει από δημοτόμπατσους στο θησείο.
Είναι τα θρασύδειλα φασιστοειδή που δολοφόνησαν στα πετράλωνα τον μετανάστη Σερντάρ Γιακούμπ.
Είναι οι καθημερινές αυτοκτονίες - δολοφονίες του κράτους και τα εργατικά ατυχήματα στα κάτεργα.
Όλα τα παραπάνω εντάσσονται στην καταστολή και την εκμετάλλευση των φτωχοδιάβολων, προσπαθώντας να κάμψουν την αντίσταση των ''από κάτω'' στα πλαίσια του ολοκληρωτισμού.
Την στιγμή που η ανεργία αυξάνεται και ο εργασιακός μεσαίωνας είναι προ των πυλών η όξυνση της ταξικής πάλης και η προλεταριακή αντεπίθεση θα είναι η μόνη απάντηση στο σύγχρονο απαρτχάιντ. Τίποτα λιγότερο από την κοινωνική επανάσταση.
Η κήρυξη μιας ακόμα απεργίας - πιστολιάς για τις 20 Φλεβάρη των εργατοπατέρων δεν θα πείσει κανέναν για τον ρόλο της προδοτικής προς την εργατική τάξη ΓΣΕΕ.
Στα αιτήματα που μιλάνε για αφύπνιση των ξεπουλημένων συνδικάτων εμείς λέμε πως όχι μόνο πρέπει να ξυπνήσουν αλλά πρέπει και να τα απονεκρώσουμε.
Οι καταπιεσμένοι έχουν το χρέος να οργανώσουν μέσα από ταξικές δομές την γενική απεργία διαρκείας που θα τσακίσει ιδεολογικά, αλλά και πρακτικά κράτος - αφεντικά - φασίστες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου