Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές

Χτές Πέμπτη 12/12 ενώ βρισκόμασταν κλειδωμένοι στα κελιά μας ο ανθρωποφύλακας Γιάννης Μυλωνάς μας απευθύνθηκε με προσβλητικό τρόπο. Σήμερα όταν του ζητήσαμε το λόγο για τη χθεσινή συμπεριφορά του εξακολούθησε να είναι το ίδιο ερειστικός με αποτέλεσμα να του επιστραφεί ένα μικρό ποσοστό της βίας που ασκεί καθημερινά με το κλειδί του.
 Η υπηρεσία της φυλακής δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές μας αποφάσισε να διασπάσει την κοινότητά Μας. Αυτή τη στιγμή εμείς οι 5 βρισκόμαστε απομονωμένοι στα πειθαρχεία της Γ πτέρυγας ενώ οι σύντροφοί μας Γιάννης Ναξάκης και Μπάμπης Τσιλιανίδης έχουν μεταφερθεί στην Δ πτέρυγα όπως και ο σύντροφος Γρηγόρης Σαραφούδης στην Ε πτέρυγα αντίστοιχα (όχι στα πειθαρχεία).
Είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε με κάθε τίμημα την κοινότητά μας καθώς είναι το βασικό ζωτικό στοιχείο για εμάς μέσα στο σάπιο κόσμο της φυλακής. Δεν παζαρεύουμε την αξιοπρέπειά μας μπροστά σε κανένα θρασύδειλο υπηρέτη της έννομης τάξης.
Ξεκινάμε από σήμερα 13/12 απεργία πείνας και δίψας απαιτώντας την επιστροφή τη δική μας και των συντρόφων μας στην Α πτέρυγα.Υπεύθυνοι για ότι συμβεί από 'δω και πέρα είναι οι αρχιφύλακες Βασίλης Λαμπράκης, Γιάννης Κοντόπουλος και Νίκος Πετρόπουλος, η διευθύντρια της φυλακής Μαρία Στέφη, η εισαγγελέας Τρούπη και η προιστάμενος κοινωνικής υπηρεσίας Βάσω Φραγκαθούλα που αποτελούν το συμβούλιο της φυλακής.

 ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Υ.Γ. Η σκέψη μας δίπλα στους αγωνιστές αιχμαλώτους απεργούς πείνας Σπύρο Στρατούλη, Ράμι Συριανό, Εργιόν Μουσταφά και Μιχάλη Ραμαντάνογλου.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΑΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.
Χαρίσης Φοίβος
Ντάλιος Αργύρης
Μιχαηλίδης Γιάννης
Πολίτης Δημήτρης
Καραγιαννίδης Γιώργος

Συνέλευση αλληλεγγύης 14/12, 19.00 πολυτεχνείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου