Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Καλά νέα από την πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης…


Την Παρασκευή 4 Απρίλη, η ευρωπαϊκή διεθνής του γραφειοκρατικού συνδικαλισμού  (Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων) διοργάνωσε στις Βρυξέλλες διαδήλωση ενάντια στις πολιτικές λιτότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Γύρω στις 25.000 εργαζόμενοι από πολλές χώρες της Ευρώπης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, διαδήλωσαν στους δρόμους της πρωτεύουσας αυτού του διακρατικού καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συνασπισμού μεταφέροντας το μήνυμα της Αντίστασης και του Αγώνα ενάντια στο κεφάλαιο  μέχρι έξω από τις έδρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Ευρωκοινοβουλίου. 
Κι όταν οι δυνάμεις καταστολής τους έφραξαν το δρόμο με υδραντλίες και συρματοπλέγματα, οργανωμένες ομάδες εργατών και νεολαίων αμφισβήτησαν την αστική νομιμότητα και συγκρούστηκαν με τους ένστολους φρουρούς της Ευρώπης των αφεντικών. 
Προς το παρόν, οι ηγεσίες του γραφειοκρατικού συνδικαλισμού δεν έχουν εκδώσει ανακοινώσεις που να καταδικάζουν την δίκαιη ταξική αντιβία που άσκησαν αυτοί οι εργάτες που “παρείσφρησαν” στο ειρηνικό συλλαλητήριο τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου