Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ενάντια στο ρυθμιστικό σχέδιο της καπιταλιστικής "ανάπτυξης" και λεηλασίας Πορεία 3/7, ώρα 7μμ, Πλ. Πατριάρχου, Ν. Φιλαδέλφεια

Σήμερα Κυριακή 29 Ιούνη στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο κτ. Γκίνη του ΕΜΠ η συνέλευση  για τη διοργάνωση της διαδήλωσης που καλούν αναρχικοί-ες, αντιεξουσιαστές-τριες, καταλήψεις, στέκια & αλληλέγγυοι-ες την Πέμπτη 3 Ιούλη στη Ν. Φιλαδέλφεια ενάντια στο Ρυθμιστικό Σχέδιο και την επέλαση του κεφαλαίου, για την υπεράσπιση των ελεύθερων δημόσιων χώρων και την Αλληλεγγύη στις Καταλήψεις, τα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια & τους κοινωνικούς-ταξικούς Αγώνες.
Ας είμαστε όλοι και όλες εκεί, γιατί η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας...

Ενάντια στο Ρυθμιστικό Σχέδιο της καπιταλιστικής "ανάπτυξης" και λεηλασίας,
στην επέλαση του κεφαλαίου και των εμπροσθοφυλακών του,
για την υπεράσπιση των ελέυθερων δημόσιων χώρων,
για την Αλληλεγγύη στις καταλήψεις, τα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια
και τους Κοινωνικούς και Ταξικούς αγώνες.


Πορεία
Πέμπτη 3/7/2014
ώρα 7μμ
Πλ. Πατριάρχου
Νέα Φιλαδέλφεια

Αναρχικοί/ες, Αντιεξουσιαστές/ριες, Στέκια, Καταλήψεις, Αλληλέγγυοι/ες
Πηγή: athens indymedia

1 σχόλιο:

  1. Εν όψει ανεπίσημων πληροφοριών που αναφέρουν για διοργάνωση αντισυγκέντρωσης από το χώρο μέρους των οπαδών της ΑΕΚ, σύμφωνα και με προηγούμενες και μόνιμες πλέον πρακτικές, είναι ολοφάνερο και ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, η μεγάλη πιθανότητα για ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ και ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.....με ότι αυτό συνεπάγεται για τις επόμενες εξελίξεις.
    Δυστυχώς, τα συμφέροντα που επενδύονται στην περιοχή της Ν.Φιλ/φειας αλλά και σε όλους τους χώρους του πρασίνου αποκαλύπτονται ότι είναι τεράστια για να προχωρούν σε τέτοιες μεθόδους.
    Μεγάλη προσοχή λοιπόν και άμεση περιφρούρηση των κινητοποιήσεων που πρέπει να ενισχυθούν και να πλαισιωθούν από πολλούς φορείς.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή