Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Όξυνση της πάλης ενάντια στους ιμπεριαλιστές και τους υποστηρικτές τους

1.jpgΜε την ανοιχτή στήριξη της Ε.Ε και των ΗΠΑ συνεχίζεται το αιματοκύλισμα σε Ουκρανία και Παλαιστίνη. Χιλιάδες άμαχοι, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, χάνουν την ζωή τους για τα ίδια συμφέροντα, από τους ίδιους δολοφόνους.

Η αντιδραστική κυβέρνηση του Κιέβου στοχεύει σπίτια και νοσοκομεία. Πριν λίγες μέρες χτυπήθηκε η μαιευτική κλινική στην πόλη Γκορλίφκα, ενώ στο Λουγκάνσκ 5 άμαχοι σκοτώθηκαν από βόμβα που χτύπησε οίκο ευγηρίας.

Στην Γάζα από την άλλη χτυπήθηκε σχολείο του ΟΗΕ όπου και έχασαν την ζωή τους 119 Παλαιστίνιοι. Η αγορά στην συνοικία της Σετζάγια βομβαρδίστηκε την ώρα που ήταν γεμάτη από κόσμο. Ο Ισραηλινός στρατός κατοχής χτυπάει ασθενοφόρα και αφήνει την λωρίδα της Γάζας χωρίς ηλεκτρισμό.

Δεκάδες είναι τέτοιου τύπου παραδείγματα που πλήττουν τους 2 λαούς. Λαοί που καθημερινά ζουν με τον φόβο και που μετράνε πλήγματα. Είναι όμως οι ίδιοι αυτοί λαοί που γεννάνε την Αντίσταση απέναντι στους ψυχρούς δολοφόνους των συμφερόντων, αλλά και απέναντι σε «ανθρωπιστικές» οργανώσεις που κρατάνε «ίσες αποστάσεις» μεταξύ των δολοφόνων στρατών και του αντιστεκόμενου λαού.


Να οξύνουμε τον λόγο και περισσότερο τις πράξεις αλληλεγγύης στους λαούς που πολεμάνε με σθένος τους ιμπεριαλιστές σε όλα τα μήκη και πλάτη του καπιταλιστικού κόσμου.

«Τον πόλεμο τον άρχισαν οι κυρίαρχες τάξεις και θα τον τερματίσει μόνο η επανάσταση της εργατικής τάξης».

Β.Ι. Λένιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου