Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Κυκλοφορεί το σπάνιο βιβλίο του Πάνου Φούντα «Στην Εύβοια σταυρώσανε τη λευτεριά»

Κυκλοφορεί και δίνεται χέρι χέρι το σπάνιο βιβλίο του Πάνου Φούντα «Στην Εύβοια σταυρώσανε τη λευτεριά» από την Κόκκινη Βιβλιοθήκη σε τιμή κόστους.

Για όποιον/α ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στα mail του blogspot «Prolet Connect» και της «Κόκκινης Βιβλιοθήκης»:
  • proletconnect@gmail.com
  • kokkinivivliothiki@gmail.com

Αντιγράφουμε ένα μέρος από την εισαγωγή του βιβλίου:

Η επανέκδοση αυτή δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Το βιβλίο του μαχητή του ΔΣΕ Π. Φούντα «ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ» (Αθήνα 1986) είναι χρόνια δυσεύρετο και σπάνιο. Πήραμε την απόφαση να το ανατυπώσουμε με δικά μας έξοδα μαζί με συντρόφους που ζουν και εργάζονται στην Εύβοια σε μικρό αριθμό αντιτύπων για να διανεμηθεί κυρίως στην Εύβοια και να καλύψει το κενό που δημιουργείται σε ζητήματα και συζητήσεις που ανοίγονται γύρω από τον αγώνα του ΔΣΕ στο νησί. Θα δοθούν επίσης σε βιβλιοθήκες και συλλογικότητες που αγωνίζονται για την διατήρηση της ιστορικής μνήμης.

1 σχόλιο:

  1. Το προβάλλουμε και από την πλευρά μας με την αναδημοσίευσή του μέσα από τη στήλη "ΕΜΦΑΣΗ" του blog "Ευρυτάνας ιχνηλάτης". Η συγκεκριμένη στήλη βρίσκεται στην πλαϊνή κάθετη μπάρα του blog μας (είναι αυτή με το σκίτσο που αναπαριστά έναν πιτσιρίκο που μοιράζει εφημερίδες!). Εκεί με ένα απλό "κλικ" επάνω στην εικόνα ο αναγνώστης μεταφέρεται απευθείας στο δικό σας ιστότοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή