Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Πάλη ενάντια στους σχεδιασμούς του Ιμπεριαλισμού και των σιωνιστών

Τέτοιες μέρες, μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του κράτους του Ισραήλ από τις ΗΠΑ, δια στόματος Τραμπ, είναι καθήκον του κάθε δημοκράτη και προοδευτικού ανθρώπου, του κάθε εργαζόμενου και μεροκαματιάρη να δείξει με κάθε τρόπο την αντίθεση του στους σχεδιασμούς του Ιμπεριαλισμού και των σιωνιστών…

O Παλαιστινιακός λαός με τις οργανώσεις του βρίσκεται ξανά στους δρόμους της αντίστασης, στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη, απέναντι στους μακελάρηδες σιωνιστές και τον Ιμπεριαλισμό, συμμετέχουν και διαδηλώνουν μαζικά, συγκρούονται με το φασιστικό τέρας, με τους κατακτητές.

Ο αγώνας του παλαιστινιακού λαού να γίνει δική μας υπόθεση, υπόθεση των απανταχού εκμεταλλευομένων ενισχύοντας την διεθνιστική αλληλεγγύη στους Παλαιστίνιους Αγωνιστές.

Ο αγώνας ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι διεθνιστικό καθήκον. Η αστική τάξη του τόπου και οι διαχειριστές του ελληνικού καπιταλισμού είναι με τους Σιωνιστές και την βαρβαρότητα του ιμπεριαλισμού, η εργατική τάξη και ο λαός μας στέκεται δίπλα στον Παλαιστινιακό λαό και την αντίσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου